Yoga for menn

Yoga er i utgangspunktet laget av menn, for menn. Metoden var forbeholdt velstående menn i Østen for mange tusen år siden. De som gjorde Yoga oppnådde høyere alder og vitalitet enn andre. 

Det er gjort flere store og grundige studier i både Europa og USA som dokumenterer yogaens helsefremmende effekter. Og de senere årene har det særlig i Skandinavia vært forsket på Medisinsk Yoga, som er utviklet av og i samarbeid med helsepersonell ved sykehus og helseinstitusjoner. Her er det forsket mye på plager og helseutfordringer som rammer menn – høyt blodtrykk, hjerteflimmer, diabetes, smerter i rygg og nakke og hodepine. Alle studier viser at Medisinsk Yoga har signifikant positiv effekt på slike plager og sykdommer.

Jeg tilbyr nå et eget kurs for menn. Her vil du lære deg gode puste- og avspenningsteknikker og fysiske øvelser som gjør godt for kroppen, og som for de aller fleste bidrar til smertelindring og bedring.

Du vil her få ny kunnskap og innsikt i hvordan kroppen fungerer, og vitenskapelige begrunnelser for hvorfor yogaen virker som det gjør.

Kurset starter onsdag 13. april og går over fem uker.

Tidspunkt: 19.30 – 20.30

Pris: 1.500 kroner

For påmelding klikk på liken nedenfor:

https://yogameloy.wordpress.com/yoga-for-menn/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s